ثبت نام | ورود
English
امروز جمعه 1403.10.7 Iranian Construction Engineering and Management
صفحه اصلی
ایران رتبه نخست رشد ترافیک هوایی در منطقه طی سال‌های اخیر
مدیرعامل شرکت فرودگاه و ناوبری هوایی ایران به موقعیت ژئوپلتیک ایران به لحاظ جغرافیایی در منطقه اشاره کرد و افزود: ایران از یک‌سو در منطقه آسیاپاسفیک قرار دارد که پیش‌بینی می‌شود ترافیک این منطقه تا دهه ۲۰۳۰ به ۴۲ درصد افزایش یابد؛ از سوی دیگر ایران واسط ارتباطی با اروپا است که پیش‌بینی می‌شود تا سال ۲۰۳۰، دو میلیارد مسافر در سال در این منطقه افزایش یابد.

رحمت‌اله مه‌آبادی امروز در مراسم بهره‌برداری از فاز نخست طرح ملی مدیریت آسمان ایران با عنوان «نمای ایران‌شهر» گفت: در دولت جدید، طرح‌های مختلفی را در حوزه تحول فرودگاهی و صنعت هوانوردی آغاز کردیم که بخشی از آنها در سال جاری افتتاح شد. در همین راستا امروز نیز طرح ملی تحول مدیریت آسمان کشور به بهره‌برداری رسیده است.

مه آبادی با تشکر از حمایت شورای عالی امنیت ملی، وزارت دفاع کشور، ستاد کل نیروهای مسلح و سایر بخش‌های امنیتی و نظامی در جهت کمک و همکاری برای توسعه فضای کشور گفت: طبق برنامهریزی صورت گرفته در شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران، بخش مدیریت آسمان ایران در سه فاز راه‌های هوایی، دستورالعمل و تجهیزات به بهره‌برداری رسید که فاز نخست آن با عنوان «نمای ایران ‌شهر» و ناوبری هوایی به مرحله اجرا رسید.

مه آبادی ادامه داد: مدیریت آسمان ایران‌شهر با هدف اجرای سیاست‌های مقاومتی ابلاغی از سوی رهبر معظم انقلاب با رویکرد درون‌زا و برون‌گرا و همچنین اجرای ماده ۱۶۱ قانون برنامه پنجم توسعه در جهت استفاده از سامانه‌های ناوبری هوایی اجرا شد.

مه آبادی با بیان اینکه ما به دنبال توسعه ظرفیت فضای کشور، ارتقای سطح ایمنی و توسعه تجهیزات ملی فرودگاه‌های کشور هستیم گفت: ترافیک هوایی کشور سالانه به طور طبیعی رشد خواهد داشت و زیرساخت‌های ناوبری و فرودگاهی را باید در دوران پسابرجام و در راستای افزایش پروازهای عبوری از فضای کشور توسعه دهیم.

مدیرعامل شرکت فرودگاه و ناوبری هوایی ایران به موقعیت ژئوپلتیک ایران به لحاظ جغرافیایی در منطقه اشاره کرد و افزود: ایران از یک‌سو در منطقه آسیاپاسفیک قرار دارد که پیش‌بینی می‌شود ترافیک این منطقه تا دهه ۲۰۳۰ به ۴۲ درصد افزایش یابد. از سوی دیگر ایران واسط ارتباطی با اروپا است که پیش‌بینی می‌شود تا سال ۲۰۳۰، دو میلیارد مسافر در سال در این منطقه افزایش یابد.

وی با تاکید بر اینکه باید فضای کشور را رقابتی کنیم ادامه داد: علاوه بر این باید در جهت کوتاه کردن مسیرها و تعیین تعرفه‌های رقابتی بتوانیم سهم خود از منطقه را به‌دست آوریم و به جایگاه نخست خود در منطقه دست یابیم.

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران با بیان اینکه طی سال های اخیر ایران مقام نخست را در رشد ترافیک هوایی در منطقه به خود اختصاص داده است گفت: در فاز نخست مدیریت آسمان ایران شهر، سه بخشِ راه‌های هوایی، دستورالعمل‌ها و توسعه تجهیزات تعریف شده است که در بخش راه‌های هوایی ۶ مسیر بین‌المللی بر مبنای RNAD۱ و ۹ مسیر داخلی و بین‌المللی بر مبنای RNAD۵ افتتاح شد.

همچنین سکتورهای مرکز کنترل ترافیک هوایی کشور از هفت به ۱۱ سکتور افزایش یافت.

مه آبادی ادامه داد: در بخش دستورالعملها نیز توافق‌نامه‌های تبادل هوایی با ۸ کشور از ۱۱ کشور همجوار اصلاح شد. ضمن اینکه جدایی طولی پروازهای مسیر آسیاپاسفیک- اروپا و بالعکس با هدف افزایش ظرفیت کاهش یافت. در مرحله توسعه تجهیزات نیز سامانه VSAT به عنوان پشتیبان کامل بستر ارتباطی و نظارتی مرکز کنترل ترافیک هوایی کشور نصب و راه‌اندازی شد. امکان برقراری ارتباط اتوماسیون و سیستم سوئیچینگ (سیستم ارتباطی) با VSAT توسط متخصصان داخلی فراهم و ارتباط بین مرکز کنترل ترافیک هوایی تهران (ایران) و مرکز کنترل ترافیک آنکارا به روش OLDI برقرار شد.

مه آبادی ایجاد و راه اندازی سیمولاتور دوبعدی برج مراقبت پرواز جهت آموزش کنترلرهای ترافیک هوایی و افزایش تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری سیستم سوئیچنیگ و اتوماسیون مرکز کنترل ترافیک هوایی کشور را از دیگر پروژه‌های حوزه تجهیزات در فاز نخست مدیریت آسمان ایران شهر عنوان کرد.

مدیرعامل شرکت فرودگاه های کشور اعتبارات لازم برای طرح‌های عمرانی و زیرساختی پروژه‌های فرودگاهی را ۷۰۰ میلیارد تومان عنوان و اظهار کرد: از این میزان حدود ۳۴۰ میلیارد تومان در حوزه تجهیزات ناوبری و فرودگاهی و ۴۰۰ میلیارد تومان برای بهسازی سطوح پروازی و ترمینال‌ها اختصاص یافته است.

مه آبادی از راه اندازی پنج مسیر جدید هوایی مستقیم یکطرفه به طول ۷ هزار و ۱۰۰ کیلومتر خبر داد و گفت: در حال حاضر، طول راه‌های هوایی ایران ۷۰ هزار کیلومتر است که با ایجاد این پنج مسیر جدید طول راه‌های هوایی کشور به ۷۷ هزار و ۱۰۰ کیلومتر افزایش می‌یابد که سالانه حداقل ۴۰ میلیارد تومان در مصرف سوخت صرفه‌جویی خواهد شد.

منبع: پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی



آرشيو اخبار سايت...
Copyright 2012
تعداد کاربران: 40